Lediga tjänster

Coromatic är specialiserade på att bygga tekniskt avancerade lösningar för verksamhetskritiska anläggningar (critical facility solutions). Med hjälp av ständig tillgång till kraft och datakommunikation ser vi till att organisationer kan hålla sin verksamhet igång, utan avbrott, dygnet runt. Vi tar ansvar för hela processen – från koncept och planering till underhåll. Vi kombinerar de senaste tekniska nyheterna med omfattande praktisk erfarenhet.

Vi bygger ett femtiotal datacenter per år där våra specialiserade projektledare och installatörer genomför allt från konstruktion till driftsättning. Varje del i säkerhetskedjan måste vara stark.

Genom att vi samarbetar med världens ledande leverantörer inom kyla, UPS, reservkraft och fysisk säkerhet kan vi garantera produkter med högsta kvalité. Vi erbjuder också underhåll av utvalda funktioner och säkerhet.

Vill du bli del av Coromatic? I Sverige har vi kontor i Bromma, Göteborg, Malmö, Norrköping, Halmstad, Östersund, Piteå och Tullinge. Dessutom finns vi över hela Norden. Se nedan vilka tjänster som vi söker just nu.

 

Coromatic - career

Just nu söker vi

> Orderadministratör till Bromma (170201)

> Account Manager till Norrköping (170130)

> Tekniker reservkraft till Bromma (161221)

> Tre kyltekniker med placering i Bromma och Tullinge (161021)

Kontakta oss

Jobba på Coromatic

Jobba på Coromatic

På Coromatic ser vi samtliga medarbetare som betydelsefulla kuggar för att nå våra mål och driva verksamheten framåt. Ambitionen är att de som arbetar här hela tiden ska utvecklas och känna glädje i sitt arbete.

 • Läs mer om

  Kyla

  Behovet av kylning är en direkt konsekvens av den energi som förbrukas i datacentret, men kylning kräver också energi.

 • Läs mer om

  Säker kraft

  Kraftförsörjning handlar om att skydda verksamheten mot både korta och längre avbrott, samt att hela tiden skydda IT-utrustningen.

 • Läs mer om

  Kommunikation

  Fastighetens kabelsystem är helt avgörande för att upprätthålla kommunikation mellan ett företags IT-system.

 • Läs mer om

  Service & Support

  Det finns inga genvägar. En förutsättning för en säker driftmiljö är noggrant och preventivt underhåll inom fastställda ramar.