Critical facilities solutions

Coromatic är nordisk marknadsledare och experter inom Critical Facilities Solutions, CFS. I dag är samhället ständigt uppkopplat, 24 timmar om dygnet. Oavsett vad du gör, var du befinner dig eller vad du jobbar med, är ditt liv beroende av digitala lösningar. Man kan nästan säga att tillgång till kraft och datakommunikation är det som får jorden att snurra. Utan dem skulle sjukhus inte kunna rädda liv, företag sluta tjäna pengar, fabriker inte kunna tillverka och tågen inte köra.


coromatic critical facilities solutions sve

Critical facilities solutions är verksamhetskritisk

För att allt ska fungera är därför tillgång till kraft och datakommunikation verksamhetskritiskt. Historiskt har företag byggt stora datacenter för att lagra och hantera all sin data och kommunikation. När allt och alla är uppkopplade, är inte driften längre en fristående funktion. Vi menar att alla verksamheter idag, i stor eller liten skala, är sina egna datacenters.

 


Filmen ovan beskriver hur vi tänker kring säkerställandet av våra kunders verksamhet och hur den fungerar utan avbrott genom att säkra kraftförsörjning och datakommunikation. Med framväxten av molntjänster och internet of things behöver företag allt mer förlita sig på stabila nätverk för att ständigt vara uppkopplade mot tjänster och information, både internt och externt. Därför har den interna infrastrukturen blivit navet för att driva verksamheten.

Coromatic levererar Critical facilities solutions

Coromatic är den ledade leverantören av verksamhetskritiska anläggningslösningar i Norden. Med hjälp av ständig tillgång till kraft och datakommunikation ser vi till att organisationer kan hålla sin verksamhet igång, utan avbrott, dygnet runt. Det som gör oss unika är våra heltäckande energieffektivitetslösningar som inkluderar allt från strategi och design till integration, underhåll och drift av verksamhetskritiska anläggningar och infrastruktur. Coromatic tar hand om helheten.


Kontakta oss

Samtycke