Project Director till installationsbranschen i Stockholm

Project Director till nordiskt tjänste, teknik- och entreprenadföretag med placering i Stockholm

Vår uppdragsgivare är ett nordiskt tjänste, teknik- och entreprenadföretag som skräddarsyr helhetslösningar i nära samarbete med kund för att kunna erbjuda helhetslösningar inom kritiska anläggningar så som datahallar, banker, sjukhus, myndigheter m.fl. Bolaget omsätter 1,5 miljarder och har fler än 500 anställda.

Rollen som Project Director innebär eget ansvar för hela projektet, från säljstart till leverans. Detta innefattar att vara involverad i projektering, inköp m.m. Projekten varierar mellan 50-100 miljoner kr, projektlängden är mellan 6-12 månader och personen har ett projekt pågående samtidigt.

Arbetslivserfarenhet från motsvarande brasch och position, samt generell arbetslivserfarenhet i minst 10 år. Erfarenhet att arbeta i hela leveranskedjan, samt erfarenhet från projekt som innehåller flera teknikområden.

Anmälan

Om Coromatic
Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan. Företagets kunder finns inom en mängd olika branscher som exempelvis bank och finans, sjukvården, försvaret och många andra organisationer där tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation är avgörande.

Coromatic erbjuder rådgivning, underhåll och service. Vi designar, bygger och driver våra kunders tekniska infrastruktur med fokus på energieffektivitet.  Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. EQT är huvudägare till Coromatic.