Prime shelter

Coromatics Prime shelter är en av tre prefabricerade grundmoduler, som anpassas utifrån kundens behov. Modulen är byggd för en problemfri drift i alla klimat inklusive öken, arktiskt eller tropiskt klimat. Det är en mycket lätt och ekonomisk prefabricerad byggmodul, som ger kundens utrustning en skyddad och kontrollerad miljö i form av exempelvis en bredbandstuga eller elcentral. Den är lämplig för användning inom både försvar och telekom.

Prime shelter i olika konfigurationer

Prime shelter kan levereras i olika konfigurationer, från en enkel basvariant, till en komplett fullständigt installerad lösning, och i olika utformningar för att motsvara kundens säkerhets- och transportbehov:

  • Stenfasad – Prime shelter stoneface.
  • Accomodation shelter och Commando shelter – riktar sig till kunder inom försvarsbranschen. De olika byggnadsmodulerna kan exempelvis innehålla utrustning för sovrum, kontor, maskinrum, utbildningslokaler eller matsal. I vårt Accommodation shelter kan olika rumsfunktioner sammanlänkas till en praktisk och funktionell lösning med hög trivselfaktor.
  • Bullet protection – speciellt utformad för att klara kulor av olika kaliber. Extra skydd för kundens teknik- och telekomutrustning.
  • Burglar protection – speciellt utformad för att klara avancerade inbrottsförsök. Extra skydd för kundens teknik- och telekomutrustning.

Designad utifrån sandwichstruktur enligt ISO

Prime shelter i dess olika konfigurationer är designad utifrån en sandwichstruktur på en ISO-ram, vilket ger en robust och lättransporterad enhet. Den modulära byggmodulen är byggd i kompositmaterial och går att få EMC-skyddad och kontrollerad för att skydda el-, radio- och telekomutrustning. Utvändigt kan den förses med olika rostskyddade fasader.

Alla installationer och genomföringar utförs enligt kundens önskemål. Prime shelter är konstruerad och tillverkad enligt ISO 9001 och ISO 14001.


Kontakta oss