Critical Facilities Solutions

Marknadsledare inom Critical Facilities Solutions

Coromatic är nordisk marknadsledare och experter inom Critical Facilities Solutions, CFS. I dag är samhället ständigt uppkopplat, 24 timmar om dygnet. Oavsett vad du gör, var du befinner dig eller vad du jobbar med, är ditt liv beroende av digitala lösningar. Man kan nästan säga att tillgång till kraft och datakommunikation är det som får jorden att snurra. Utan dem skulle sjukhus inte kunna rädda liv, företag sluta tjäna pengar, fabriker inte kunna tillverka och tågen inte köra.

För att allt ska fungera är därför tillgång till kraft och datakommunikation verksamhetskritiskt. Historiskt har företag byggt stora datacenter för att lagra och hantera all sin data och kommunikation. När allt och alla är uppkopplade, är inte driften längre en fristående funktion. Vi menar att alla verksamheter idag, i stor eller liten skala, är sina egna datacenters.

 

Se filmen om Coromatic. Den ledande leverantören av verksamhetskritisk infrastruktur i Norden. Se hur vi tänker kring säkerställningen av våra kunders verksamhet och hur den fungerar utan avbrott genom att säkra kraftförsörjning och datakommunikation. Med framväxten av molntjänster och internet of things behöver företag allt mer förlita sig på stabila nätverk för att ständigt vara uppkopplade mot tjänster och information, både internt och externt. Därför har den interna infrastrukturen blivit navet för att driva verksamheten.

Coromatic levererar Critical Facilities Solutions

Coromatic är den ledade leverantören av verksamhetskritiska anläggningslösningar i Norden. Med hjälp av ständig tillgång till kraft och datakommunikation ser vi till att organisationer kan hålla sin verksamhet igång, utan avbrott, dygnet runt.

Det som gör oss unika är våra heltäckande energieffektivitetslösningar som inkluderar allt från strategi och design till integration, underhåll och drift av verksamhetskritiska anläggningar och infrastruktur. Coromatic tar hand om helheten.

Kontakta oss

Vi tar hand om helheten

Vi tar hand om helheten

För att allt ska fungera är därför tillgång till kraft och datakommunikation verksamhetskritiskt. När allt och alla är uppkopplade, är inte driften längre en fristående funktion. Vi menar att alla verksamheter idag, i stor eller liten skala, är sina egna datacenters.

 • Läs mer om

  Kyla

  Behovet av kylning är en direkt konsekvens av den energi som förbrukas i datacentret, men kylning kräver också energi.

 • Läs mer om

  Säker kraft

  Kraftförsörjning handlar om att skydda verksamheten mot både korta och längre avbrott, samt att hela tiden skydda IT-utrustningen.

 • Läs mer om

  Kommunikation

  Fastighetens kabelsystem är helt avgörande för att upprätthålla kommunikation mellan ett företags IT-system.

 • Läs mer om

  Service & Support

  Det finns inga genvägar. En förutsättning för en säker driftmiljö är noggrant och preventivt underhåll inom fastställda ramar.