Smart shelter

Coromatics Smart shelter är en av tre prefabricerade grundmoduler, som anpassas utifrån kundens behov. Det är en enklare enhet, särskilt utformad för att vara lätt och kostnadseffektiv. Ett typiskt användningsområde är bredbandskiosker.

Olika konfigurationer av Smart shelter

Vi kan leverera modulen i olika konfigurationer från en enkelt transporterad Flat pack-variant till en komplett fullständigt installerad lösning och i olika utformningar för att motsvara kundens säkerhets- och transportbehov:

 • Flat pack – Smart shelter kan fås i flat pack-utförande – som en byggsats. Eftersom Flat pack-lösningen bygger på montagefärdiga golvmoduler och paneler behövs ingen gjuten grund. Nedmonterad är Flat pack mycket kompakt, vilket gör den lätt att transportera. Byggsatsen kan t o m få plats i en hiss.

Design
Modulen är designad utifrån sandwichteknologi i kompositmaterial för att åstadkomma en lätt och ekonomisk modul med en säker interiör för elektrisk utrustning samt radio och telekomutrustning. Den erbjuder problemfri drift i öken, arktiskt och tropiskt klimat. All ledningsdragning i den modulära byggmodulen kan göras helt klar och installerad enligt kundens önskemål.

Smart Shelter är utvecklad och tillverkad i enlighet med ISO 9001 och ISO 14001.

Kontakta oss

Smart shelter

Smart shelter

Coromatics Smart shelter är en av tre prefabricerade grundmoduler, som anpassas utifrån kundens behov. Smart shelter är en enklare enhet, särskilt utformad för att vara lätt och kostnadseffektiv. Ett typiskt användningsområde är bredbandskiosker.

 • Läs mer om

  Kyla

  Behovet av kylning är en direkt konsekvens av den energi som förbrukas i datacentret, men kylning kräver också energi.

 • Läs mer om

  Säker kraft

  Kraftförsörjning handlar om att skydda verksamheten mot både korta och längre avbrott, samt att hela tiden skydda IT-utrustningen.

 • Läs mer om

  Kommunikation

  Fastighetens kabelsystem är helt avgörande för att upprätthålla kommunikation mellan ett företags IT-system.

 • Läs mer om

  Service & Support

  Det finns inga genvägar. En förutsättning för en säker driftmiljö är noggrant och preventivt underhåll inom fastställda ramar.