Coromatics tjänster

Coromatics tjänster

Vad som är optimalt är individuellt, det är grunden i alla Coromatics tjänster. Vad är rätt för er verksamhet? Grunden utgörs alltid av en genomgripande behovsanalys. Att vara lyhörd och sätta sig in i varje enskild organisations behov är en förutsättning. Detta för att vi ska kunna hjälpa till att skapa rätt säkerhetsnivå. Oavsett om det handlar om att bygga ett nytt datacenter, att säkra IT driften i en hel fastighet eller att se över service upplägget för anläggningen, så är behovsanalysen utgångspunkten.

Coromatics tjänster

Därefter tar våra specialiserade projektledare och installatörer er med på resan mot den färdiga lösningen – från planering till anpassad service för era behov.

Kontakta oss

Vad är rätt för ert företag?

Vad är rätt för ert företag?

Grunden utgörs alltid av en genomgripande behovsanalys. Att vara lyhörd och sätta sig in i varje enskild organisations behov är en förutsättning för att vi ska kunna hjälpa till att skapa rätt säkerhetsnivå.

 • Läs mer om

  Kyla

  Behovet av kylning är en direkt konsekvens av den energi som förbrukas i datacentret, men kylning kräver också energi.

 • Läs mer om

  Säker kraft

  Kraftförsörjning handlar om att skydda verksamheten mot både korta och längre avbrott, samt att hela tiden skydda IT-utrustningen.

 • Läs mer om

  Kommunikation

  Fastighetens kabelsystem är helt avgörande för att upprätthålla kommunikation mellan ett företags IT-system.

 • Läs mer om

  Service & Support

  Det finns inga genvägar. En förutsättning för en säker driftmiljö är noggrant och preventivt underhåll inom fastställda ramar.