Lediga tjänster

Vill du jobba på Coromatic?

På Coromatic är samtliga medarbetare betydelsefulla för att vi skall nå våra mål och driva verksamheten framåt. Vi hjälper våra kunder att säkra deras kritiska verksamhet 24/7 och bygga ett Coromatic som Attraherar, Utvecklar och Intresserar branschens Bästa medarbetare. Ambitionen är att de som arbetar här hela tiden ska utvecklas och känna glädje och delaktighet i sitt arbete. I Sverige har vi kontor i Bromma, Göteborg, Malmö, Norrköping, Halmstad, Östersund, Piteå och Tullinge. Dessutom finns vi över hela Norden.

Vill du växa med oss? Vi söker servicetekniker inom UPS, Reservkraft, El och kyla i hela landet.


Vi säkerställer verksamhetskritisk infrastruktur

Coromatic är specialiserade på att bygga tekniskt avancerade lösningar för verksamhetskritiska anläggningar. Med hjälp av ständig tillgång till kraft och datakommunikation ser vi till att organisationer kan hålla sin verksamhet igång, utan avbrott, dygnet runt. Vi tar ansvar för hela processen, från koncept och planering till underhåll. Vi kombinerar de senaste tekniska nyheterna med omfattande praktisk erfarenhet.

Vi bygger ett femtiotal datacenter per år där våra specialiserade projektledare och installatörer genomför allt från konstruktion till driftsättning. Varje del i säkerhetskedjan måste vara stark. Genom att vi samarbetar med världens ledande leverantörer inom kyla, UPS, reservkraft och fysisk säkerhet kan vi garantera produkter med högsta kvalité.


Kontakta oss

Samtycke