Coromatic i nyckelroll säkring av verksamhetskritisk infrastruktur

En gigant inom realtids tv och play tjänster, globalt och i Sverige

Discovery Networks Sweden är en del av Discovery Inc., som är världsledande inom verklighetsbaserad tv och som når över 3 miljarder tittare i drygt 220 länder och territorier, på 50 olika språk.

Discovery Networks Sweden omfattar följande tv kanaler: Kanal 5, Kanal 9, Discovery Channel, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery och Animal Planet HD. Discovery Networks Sweden är en av de största tv- och onlineplattformarna i Sverige med en veckoräckvidd på över 4,2 miljoner tittare linjärt och 1,7 miljoner strömmar per vecka via Dplay.

 

”Djup förståelse för kritiska miljöer”

– Jag blev medveten om vilken djup förståelse Coromatic har för utformning och byggnation av kritiska miljöer under utformningen av datacentret och nätverket. Deras flexibla och problemlösande attityd var ett huvudskäl till att vi kunde leverera ett mycket attraktivt kontor utan att offra den robusthet som verksamheten behöver, kommenterar Mark Ellison, chef för planering och konstruktion av tekniska lokaler på Discovery.