Driftlarm och övervakning

Har ditt datacenter ett ”flygledartorn”?

 

Undvik driftstörningar med rätt övervakningssystem

För att undvika att driftstörningar i en anläggning får allvarliga konsekvenser behövs ett system för driftövervakning. Det kan liknas vid ett flygledartorn, som ger dig överblicken som behövs för att slippa onödig risk.

 

Coromatic erbjuder en komplett helhetslösning för driftlarm och övervakning, oavsett om det handlar om ett enskilt serverrum, ett massivt datacenter eller något där emellan. Med ett driftövervakningssystem på plats säkerställer du att problemen upptäcks i tid, så att nödvändiga åtgärder hinner utföras innan de får betydande följder för den kritiska utrustningen som övervakas.

Driftlarm och övervakning 24/7

Ett system för driftövervakning låter dig övervaka och följa upp anläggningens funktionalitet över tid. Det kan exempelvis vara värdefullt att identifiera oönskade driftmönster som är kritiska för att anläggningens utrustning ska fungera väl.

 

En anläggning utan system för driftövervakning är i bästa fall övervakad när driftpersonalen är på plats. Med Coromatics lösningar inom driftlarm och övervakning, i kombination med ett system för DCIM (Data Center Infrastructure Management), håller du istället full koll på anläggningen och dess utrustning 24/7.

 

På så sätt har du ständigt tillgång till övergripande status för anläggningen. Normala nivåer indikerar att inget behöver åtgärdas, medan avvikande nivåer genererar varningar eller larm, som uppmanar dig att agera.

En helhetsleverantör som skapar trygghet

Coromatic planerar, designar och levererar en komplett helhetslösning för driftlarm och övervakning av din anläggning och erbjuder allt från en mikrolösning för ett enskilt serverrum till kompletta BMS-entreprenader med omfattande energiövervakning och integration till t ex fastighets- och SCADA-system.

Vi har kompetens inom kommunikation och kan utföra felsökning, åtgärder och underhåll i befintliga system och utformar din helhetslösning utifrån anläggningens specifika behov. Våra lösningar designas för att vara långsiktiga, robusta, skalbara och kostnadseffektiva. Vi levererar projekt, entreprenad och service i vårt åtagande.

 

Övervakad larmöverföring till vaktbolag

Överföring av larm från anläggningen till vaktbolag är en vanlig komponent i våra lösningar och sker alltid med övervakad larmöverföring. Oavsett just dina behov av accesskontroll kan vi sätta samman rätt lösning.

 

 Utvärdera datacentermiljön för kontroll

Genom att samla allt i ett verktyg får du kontroll över dina produkter, kan optimera energiförbrukningen, maximera kapacitetsplaneringen och skapa tydliga förändringsprocesser – allt sammantaget ger fantastiska synergier. En rekommendation är att låta Coromatic utvärdera hur din datacentermiljö ser ut idag och presentera de effekter, nyttor och besparingar ni får ut av ett aktivt arbete med DCIM.

 

Vi kan också stolt erbjuda vår intelligenta molnplattform som övervakar och ger insyn i den verksamhetskritiska infrastrukturen. Vårt nya erbjudande Operation Center visualiserar uppsatta KPI:er och inkluderar smart larmhantering med rådgivning och support.