Coromatic utsedda till Årets Karriärföretag 2022

Coromatic har blivit utsedda till Årets Karriärföretag 2022 i kategorin IT/teknik. Den årliga utmärkelsen syftar till att vägleda unga studenter och ”young professionals” till en bra start på karriären där 100 arbetsgivare i olika branscher som kan erbjuda unika karriärmöjligheter för unga talanger uppmärksammas.

Vinnarna utses bland cirka 1000 nominerade arbetsplatser utifrån ett antal kriterier, bland annat att organisationen erbjuder bra och tydlig information om karriärmöjligheter i digitala kanaler, att man har riktade aktiviteter mot studenter och unga yrkesverksamma och att organisationen rankas högt i externa mätningar.

– Vi jobbar i en marknad som växer kraftigt och är därför måna om att attrahera alla de bästa unga talangerna vi kan för att fortsätta växa. Unga människor med utbildning och erfarenhet inom IT och teknik har en väldigt bra arbetsmarknad. Därför gäller det att vara väldigt tydlig med vad vi kan erbjuda och inte minst varför man som anställd hos oss bidrar till att göra skillnad i samhället, säger Lena Meyer HR-chef på Coromatic.

Mer om att jobba och göra karriär på Coromatic finns att läsa på våra karriärsidor  https://karriar.coromatic.se