Coromatic utser ny VD i Finland

Coromatic, den ledande leverantören av lösningar för Critical Facilities, meddelar idag att man har utsett Marianne Hynninen som VD för Coromatic i Finland. Hon kommer leda det växande teamet och hjälpa Coromatic att bli ännu starkare på den finska marknaden. Coromatic Oy:s tidigare VD Stefan Zilliacus fortsätter som Senior Advisor i bolaget efter att Marianne tillträtt som VD i augusti 2016.

Marianne Hynninen kommer bidra med sin breda kunskap inom sälj och management vilket hon har stor erfarenhet av från tidigare ledande befattningar. Hon kommer närmast från Empower TN Oy i sin roll som vice VD.

— Jag ser fram emot utmaningen i min roll på Coromatic. Med sin högkvalitativa service, tjänster och lösningar för datacenter och Critical Facilities, har vi som mål att ta Coromatic till den marknadsledande aktören i Finland så som i övriga nordiska länder, säger Marianne Hynninen.

— Vår omsättning har ökat snabbt under de senaste 5 åren i Finland och vi är mycket glada över att få med Marianne till vårt team för att stärka laget och accelerera vår tillväxt ytterligare, tillägger Anders Tollsten, CEO Coromatic Group.

För mer information kontakta:
Anders Tollsten, CEO Coromatic Group
Tel: + 46 704 78 02 26
anders.tollsten@coromatic.se

Om Coromatic
Coromatic är den ledande leverantören av lösningar för Critical Facilities, som exempelvis datacenter. Coromatic säkerställer att kundernas verksamhet fungerar utan avbrott genom att på ett energieffektivt sätt, säkra tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation. Företaget kan ta ett helhetsansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities. Kunder är datacenters, sjukhus, industrier, offentliga verksamheter och huvudkontor.

Coromatic har drygt 580 anställda i Norden och resten av världen och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Coromatic ägs av EQT tillsammans med medarbetarna.