Om Coromatic

Coromatic gör det möjligt för företag och organisationer att driva sin verksamhet utan avbrott. Som Nordens ledande leverantör av lösningar för verksamhetskritisk infrastruktur, s.k. Critical Facilities Solutions, säkrar vi tillgänglighet till kraftförsörjning och datakommunikation.

Heltäckande tjänsteerbjudande

Vad som gör oss unika är vårt heltäckande tjänsteerbjudande, där vi tar fullt ansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities Solutions. Vår expertkunskap inkluderar kraft, kyla, nätverk och datakommunikation samt säkerhet.


Coromatic - Verksamhetskritisk infrastruktur

Coromatic har drygt 580 anställda i Norden och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Coromatic ägs av EQT tillsammans med medarbetarna.

 

Se filmen om Coromatic. Den ledande leverantören av verksamhetskritisk infrastruktur i Norden. Se hur vi tänker kring säkerställningen av våra kunders verksamhet och hur den fungerar utan avbrott genom att säkra kraftförsörjning och datakommunikation.

> Coromatic företagspresentation (PDF)

Kontakta oss

Ledande i Norden

Ledande i Norden

Coromatic är den ledande leverantören av verksamhetskritisk infrastruktur, s.k. critical facilities i Norden.

 • Läs mer om

  Kyla

  Behovet av kylning är en direkt konsekvens av den energi som förbrukas i datacentret, men kylning kräver också energi.

 • Läs mer om

  Säker kraft

  Kraftförsörjning handlar om att skydda verksamheten mot både korta och längre avbrott, samt att hela tiden skydda IT-utrustningen.

 • Läs mer om

  Kommunikation

  Fastighetens kabelsystem är helt avgörande för att upprätthålla kommunikation mellan ett företags IT-system.

 • Läs mer om

  Service & Support

  Det finns inga genvägar. En förutsättning för en säker driftmiljö är noggrant och preventivt underhåll inom fastställda ramar.