Partnerstrategi

På Coromatic kan vi ta ett fullt ansvar för kundens verksamhetskritiska infrastruktur, s.k. critical facilities, med helhetslösningar för alltifrån design och byggnation till drift av viktiga anläggningar såsom datacenter, industrier och sjukhus. Ofta tar vi hjälp av partners och specialister inom olika områden för att kunna leverera den bästa lösningen för just dina behov inom olika delområden av business continuity och IT-säkerhet.

Eftersom det är mycket viktigt för oss att du som kund känner dig helt trygg i din relation med Coromatic, jobbar vi aktivt med vår partnerstrategi och leverantörsbas, för att säkerställa att vi optimerar samarbetet och kvalitetssäkrar leveransen.

Vi samverkar med partners utifrån en väl beprövad metod där ledorden är kvalitet, leverans, kostnadseffektivitet och innovation.

En ledstjärna i vårt arbete är att hålla överenskomna deadlines och planer. Detsamma gäller självklart våra partners. Våra partners är alltid villiga att ge den bästa servicen till våra gemensamma kunder och de kan anpassa sig till varierande marknadsbehov. Precis som vi, brinner våra partners för innovativa idéer och för att hitta nya lösningar.

 

Coromatic partner


Våra samarbetspartners lever upp till:

> Alla gällande miljö- och lagkrav
> Coromatics uppförandekod (Coromatic Code of Conduct)
> Certfieringar enligt ISO9000 och ISO14000
> Coromatics allmänna villkor för inköp och vår säkerhetsdeklaration samt underleverantörs- och konfidentialitetskontrakt enligt Coromatic Framework Agreements

Kontakta oss

Partners

Partners

Vi samverkar med partners utifrån en väl beprövad metod där ledorden är kvalité, leverans, kostnadseffektivitet och innovation.

 • Läs mer om

  Kyla

  Behovet av kylning är en direkt konsekvens av den energi som förbrukas i datacentret, men kylning kräver också energi.

 • Läs mer om

  Säker kraft

  Kraftförsörjning handlar om att skydda verksamheten mot både korta och längre avbrott, samt att hela tiden skydda IT-utrustningen.

 • Läs mer om

  Kommunikation

  Fastighetens kabelsystem är helt avgörande för att upprätthålla kommunikation mellan ett företags IT-system.

 • Läs mer om

  Service & Support

  Det finns inga genvägar. En förutsättning för en säker driftmiljö är noggrant och preventivt underhåll inom fastställda ramar.