Inredningsstruktur

Ordning och reda skapar rätt förutsättningar

Förutom att hjälpa er att dimensionera datorcentret efter era verkliga behov, har vi utrustning som hjälper till att hålla ordning på allt från servrar och kablar till smutsiga fötter i anläggningen, även benämnt inredningsstruktur.

Racken dominerar i datacentret

Racken är trots allt det som dominerar i datacentret. Vi hjälper er att välja rätt rack utifrån projekterad kyllösning, behovet av el och mängden och typen av kablar, så att ni kan säkerställa funktionen och utnyttja utrymmet i ert serverrum eller datacenter på bästa sätt.Rätt skåp skapar översikt

Passar det bättre med ett integrerat skåp kan vi ordna det också. Med rätt rack eller skåp för rätt utrustning blir det lätt att både installera, serva och få översikt i hallen. Vi arbetar med världsledande leverantörer av racklösningar och kabelhantering, med olika smarta möjligheter att leda kablar både vertikalt och horisontellt. Den ökade komplexiteten i datacentret ställer nya krav på kraftdistributionen ända ut på racknivå.

Vi tillhandahåller alla PDU:er

Coromatic kan tillhandahålla alla de PDU:er (Power Distribution Units) som ni behöver för att smidigast och säkrast hantera kraftförsörjning av all er utrustning och för att övervaka och mäta kraften. Det är ofta de små detaljerna som gör det. Därför ser vi till att ert datacenter håller samma höga standard ända ut till system för kabelmärkning eller de klibbmattor som hindrar smuts från att komma in i datacentermiljön.

Allt är en del av helheten.


Kontakta oss

Samtycke