AV-lösningar

Konferensrummets AV-lösningar, den viktigaste kontorsytan

Möten är en stor del av vår vardag och konferensrummen används flitigt för både interna och externa sittningar där moderna AV-lösningar förenklar mötena avsevärt. Att under mötet kunna dela dokument, presentera, höras och synas på ett högkvalitativt och enkelt sätt är idag en förväntan som sällan slår in när undermålig teknik skapar utmaningar.

Trend
Folk är i ständig rörelse och stressnivån ökar vilket i sin tur ställer högre krav på effektiva möten via dokumentdelning, videokonferens och olika typer av presentationer. Konferensrummets tekniska bestyckning vad gäller AV-utrustningen måste därför fungera för alla deltagare – alltid.

Konsekvens
Strulande teknik med uselt ljud, dålig bild och problem vid dokumentdelning skapar ineffektivitet, irritation och i värsta fall även ett avbrutet möte. Det ger även ett amatörmässigt intryck gentemot externa besökare med dålig kontroll på viktiga verktyg i den dagliga verksamheten.

Vår rekommendation
Rekommendationen är att låta Coromatic göra en genomsyn av respektive konferensrumslösning för att därefter komma med förbättringsförslag alternativ presentera en ny lösning om det anses vara bäst för kunden. Oavsett så baseras Coromatics förslag på kundens nuvarande men också framtida behov där kvalitet, funktion och användarvänlighet sätts i centrum.


Kontakta oss

Samtycke