Coromatic söker erfarna konsulter till Advisory

Digitaliseringen utmanar traditionella affärsmodeller och gör saker möjliga som man tidigare bara kunde drömma om. Men digitaliseringen ställer även helt nya krav på infrastrukturen, där till synes basala saker som kraftförsörjning och datakommunikation blir helt avgörande för att överhuvudtaget kunna driva verksamheten. Företag måste fungera 24/7 och ledningen måste ha tillgång till rätt information, var som helst och när som helst.

Advisory är Coromatics nordiska konsultverksamhet som levererar tjänster inom Strategy & Site Portfolio Management, Performance Improvement & Cost Reduction samt Risk Management.
Vi erbjuder våra kunder strategisk rådgivning för att bibehålla en säker, robust och hållbar drift av kritisk infrastruktur och kritisk kommunikation.

Om tjänsten

Coromatic Advisory befinner sig i ett expansivt skede där vi söker erfarna medarbetare som kan förstärka vårt team. Våra konsulter arbetar med strategisk rådgivning. Vi förbättrar kundernas verksamhet genom bland annat framtagandet av business case för investeringar i verksamhetskritiska anläggningar, granskningar av processer, organisation och infrastruktur, riskbedömningar, benchmarking-tjänster, utvärdering av servicenivåer (SLA) samt utbildning kring operativa processer.

I din roll tar du ansvar för försäljning och leveransen till kund. Du har nära kontakt med våra avdelningar för Sälj, Teknik & Design, Projekt, Drift och Service, samt säkerställer att kunden är trygg med Coromatic som leverantör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Bromma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat minst 2 – 3 år som konsult och har erfarenhet av rådgivning och granskning. Du har utmärkta kommunikativa kunskaper i svenska och engelska och arbetar obehindrat i Officepaketet. Du har förmåga att analysera, paketera och presentera resultat för kund.

 

Du skall kunna:

  • agera som en rådgivare med fokus på kundens behov och nytta
  • ta egna initiativ och driva arbetet självständigt
  • ha förmåga att sälja dig själv och Advisorys tjänster
  • arbeta i multifunktionella team i parallella projekt
  • bidra till att utveckla och marknadsföra Advisorys erbjudanden

Erfarenhet från ”Big Four” eller IT-konsultbolag är meriterande, så även relevanta certifieringar inom projektledning, IT, risk management och säkerhet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en väl utvecklad strategisk syn och analytisk förmåga. Du är van vid att samarbeta med andra och jobba i team. Du är noggrann och effektiv i utförandet av dina uppgifter och klar och tydlig i din kommunikation. Du kan planera din tid och förstår att arbeta för kundens bästa.

Vi lägger stor vikt vid social förmåga då arbetet främst utförs hos kund och tillsammans med kollegor. Du har förståelse för vad kunderna värdesätter vad gäller kvalitet och service och du känner dig trygg i att presentera inför grupp.

Känner du igen dig i denna beskrivning så är du varmt välkommen till ett härligt gäng av erfarna och glada medarbetare med en enastående gruppdynamik.

Vi erbjuder

Vill du vara med och rädda liv? Våra kunder består av t ex av sjukhus, datacenter och teknisk samhällsinfrastruktur. Vår mission är att hjälpa våra kunder att säkra deras kritiska verksamhet 24/7 och att bygga ett Coromatic som Attraherar, Utvecklar och Intresserar branschens Bästa Medarbetare. Vår ambition är att erbjuda dig stimulerande utmaningar i arbetet, ett ständigt lärande och en inkluderande arbetsmiljö.

Kontaktperson

Ansök om tjänsten på rekrytering@coromatic.se. För mer information kontakta Göran Egnell på goran.egnell@coromatic.com.

Eftersom urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om Coromatic

Coromatic är den ledande leverantören av lösningar för Critical Facilities, som exempelvis datacenter. Coromatic säkerställer att kundernas verksamhet fungerar utan avbrott genom att på ett energieffektivt sätt, säkra tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation. Företaget kan ta ett helhetsansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities. Kunder är datacenters, sjukhus, industrier, offentliga verksamheter och huvudkontor.

Coromatic har drygt 500 anställda i Norden och resten av världen och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Coromatic ägs av EQT tillsammans med medarbetarna.