El-projektör till Tech/Design med placering i Bromma

Om tjänsten

Tech/Design är med hela vägen från förstudier och förprojektering & kalkylering i anbudsskede till detaljprojektering och tekniskt stöd i projektgenomförande. Vi jobbar i tvärfunktionella team som leds av en av våra projekteringsledare, teamets sammansättning är helt beroende av uppdragets art, storlek och komplexitet.

Arbetsbeskrivning

EL-projektör är en nyckelroll i alla våra projekt och du är med från start och designar och optimerar systemet tillsammans med övriga kompetenser i teamet. Eftersom vi har en stor vidd av komplexitet och storlek på projekt är det nödvändigt att du är erfaren och trygg med att projektera och kalkylera projekt självständigt. I stora/ komplexa projekt leder/ kravställer och granskar du underlag från underentreprenörer/konsulter som du sammanställer, paketerar och levererar.

 Kvalifikationer

Rollen innebär delvis arbete med CAD-baserade verktyg, varför erfarenhet av system såsom AutoCAD alt. EL-ProCAD el. likvärdigt är ett krav. Autodesk Revit baserade 3D verktyg ses som meriterande för tjänsten. El behörighet (Allmän behörighet – AB) ses som högt meriterande.

Personliga egenskaper

Som person har du ett affärsmannamässigt tänk och uppträdande både internt och externt. Du trivs med att arbeta med varierande arbetsuppgifter, är ansvarstagande och ambitiös.

Vi erbjuder

På Coromatic är samtliga medarbetare betydelsefulla för att vi skall nå våra mål och driva verksamheten framåt. Ambitionen är att de som arbetar här hela tiden ska utvecklas och känna glädje och delaktighet i sitt arbete.

Kontaktperson

För mer information eller frågor om tjänsten, kontakta Niklas Lindqvist, niklas.lindqvist@coromatic.se.

Ansökan skickas till Niklas Lindqvist, niklas.lindqvist@coromatic.se.

Eftersom urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om Coromatic

Coromatic är den ledande leverantören av lösningar för Critical Facilities, som exempelvis datacenter. Coromatic säkerställer att kundernas verksamhet fungerar utan avbrott genom att på ett energieffektivt sätt, säkra tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation. Företaget kan ta ett helhetsansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities. Kunder är datacenters, sjukhus, industrier, offentliga verksamheter och huvudkontor.

Coromatic har drygt 530 anställda i Norden och resten av världen och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Coromatic ägs av EQT tillsammans med medarbetarna.

www.coromatic.se