Servicetekniker kyla med placering i Göteborg

Om tjänsten

Som Kyltekniker blir du en viktig del i teamet som arbetar med att säkerställa kyla till våra kunder. Som servicetekniker kyla ingår att arbeta med avtals-, jour- och akutservice samt driftsättning inom området kyla.

Du kommer arbeta med ny teknik.

I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter för kunden, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen.

Resor med övernattning kan förekomma, samt schemalagd jourtjänstgöring och i vissa fall även oregelbundna arbetstider.

Tjänsten är tillsvidareanställningar på heltid med placering i Göteborg med omnejd.

Kvalifikationer

Du ska minst ha kylteknisk utbildning samt relevant arbetslivserfarenhet i minst 5 år. Meriterande är kunskaper och erfarenheter inom området styr & regler, värmepumpar ventilation och el. Du måste ha minst B-körkort för att kunna ta dig till våra kunder som finns på olika platser i Sverige.

Arbetet med driftsättning och felsökning av våra produkter utförs ibland med dator som verktyg, vilket du ska vara van vid. Utbildningar och support sker ofta på engelska som du skall behärska både verbalt och i skriftlig kommunikation

 

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är det viktigt att vara noggrann och självgående, strukturerad, stresstålig och har god administrativ förmåga. Många arbetsmoment utförs med hjälp av datorstöd, vilket du skall ha vana av.

Vi lägger stor vikt vid social förmåga då arbetet oftast utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor. Du har förståelse för vad kunderna värdesätter i orden kvalitet och service.

Känner du igen dig i denna beskrivning så är du varmt välkommen till ett härligt gäng av erfarna och glada medarbetare med en enastående gruppdynamik.

Vi erbjuder

På Coromatic är samtliga medarbetare betydelsefulla för att vi skall nå våra mål och driva verksamheten framåt. Ambitionen är att de som arbetar här hela tiden ska utvecklas och känna glädje och delaktighet i sitt arbete samt vidareutvecklas.

Kontakt
Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Är du intresserad av tjänsten maila in CV och personligt brev till rekrytering@coromatic.se eller antti.piippo@coromatic.se .

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Antti Piippo på tel. 073- 844 10 26

Välkommen med din ansökan!

Om Coromatic
Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

Företagets kunder finns inom en mängd olika branscher som exempelvis bank och finans, sjukvården, försvaret och många andra organisationer där tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation är avgörande. Coromatic erbjuder rådgivning, underhåll och service. Vi designar, bygger och driver våra kunders tekniska infrastruktur med fokus på energieffektivitet.

Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. EQT är huvudägare till Coromatic.