Tekniker reservkraft med placering i Bromma

Vi behöver nu förstärka vår organisation med en kvalificerad medarbetare inom området Reservkraft till vårt kontor i Bromma. Som Reservkraft-tekniker blir du en viktig del av teamet som arbetar med avtal och akutservice samt driftsättning inom området avbrottsfri kraftförsörjning/reservkraft. Du är noggrann och självgående, strukturerad, och har god administrativ förmåga. Vi ser gärna att du har motsvarande el-teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet och meriterande är erfarenhet från något av områdena UPS, reservkraft, likriktaranläggningar, el fördelningar och ställverk. Vi tillhandahåller kontinuerlig utbildning och utveckling inom dessa områden.

Vi lägger stor vikt vid social förmåga då arbetet oftast utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor. Arbetet med driftsättning och felsökning av våra produkter kan utföras med dator som verktyg, vilket du bör ha vana av. Utbildningar och support sker ofta på engelska vilket du skall behärska både verbalt och i skriftlig kommunikation.

Du måste ha körkort för att kunna ta dig till våra kunder som finns på olika platser i Sverige. Resor med övernattning förekommer, samt i vissa fall även oregelbundna arbetstider.

Du har förståelse för vad kunderna värdesätter i orden kvalitet och service. Känner du igen dig i denna beskrivning så är du varmt välkommen att ka till ett härligt gäng av erfarna och glada medarbetare med en enastående gruppdynamik.

På Coromatic är samtliga medarbetare betydelsefulla för att vi skall nå våra mål och driva verksamheten framåt. Ambitionen är att de som arbetar här hela tiden ska utvecklas och känna glädje och delaktighet i sitt arbete.

En stor del av våra arbeten utförs i komplexa el anläggningar.

Önskad utbildning och arbetslivserfarenhet:

  • RKA / Reservkraft
  • Gymnasial och/eller eftergymnasial utbildning
  • Datorvana
  • El-fördelning
  • Drifttekniker eller motsvarande
  • Dokumenterad erfarenhet av större dieselmotorer

Meriterande

  • Behörighet för el
  • Erfarenhet från UPS
  • Motorstyrningar
  • PLC

Kontakt
Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Är du intresserad av tjänsten maila in CV och personligt brev till rekrytering@coromatic.se.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Andreas Pihl på tel. 070 310 57 50

Välkommen med din ansökan!

Om Coromatic
Coromatic är den ledande leverantören av lösningar för Critical Facilities, som exempelvis datacenter. Coromatic säkerställer att kundernas verksamhet fungerar utan avbrott genom att på ett energieffektivt sätt, säkra tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation. Företaget kan ta ett helhetsansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities. Kunder är datacenters, sjukhus, industrier, offentliga verksamheter och huvudkontor.

Coromatic har drygt 530 anställda i Norden och resten av världen och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Coromatic ägs av EQT tillsammans med medarbetarna.