UPS-tekniker med placering i Bromma

Vill du arbeta i komplexa el-anläggningar med produkter som säkerställer kontinuerlig drift av verksamhets- och samhällskritiska anläggningar? Är du noggrann, kvalitetsmedveten och lösningsorienterad? Då kan det vara dig vi söker!

Vår kund Coromatic behöver nu förstärka organisationen med en kvalificerad medarbetare inom området UPS till kontoret i Stockholm.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som UPS-tekniker arbetar du med avtal och akutservice samt driftsättning inom området avbrottsfri kraftförsörjning/reservkraft. Arbetet med driftsättning och felsökning av Coromatics produkter utförs med dator som verktyg, vilket du skall ha vana av. En stor del av arbetet utförs i komplexa el-anläggningar. Produkten du driftsätter och servar säkerställer kontinuerlig drift av verksamhets- och samhällskritiska anläggningar.

Du blir en viktig del i ett team av yrkesskickliga, erfarna och glada medarbetare med en enastående gruppdynamik. På Coromatic är samtliga medarbetare betydelsefulla för att företaget skall nå sina mål och driva verksamheten framåt. Ambitionen är att medarbetaren hela tiden ska utvecklas och känna glädje och delaktighet i sitt arbete. Coromatic tillhandahåller kontinuerlig utbildning och utveckling inom dessa områden. Utbildningar och support sker ofta på engelska vilket du skall behärska både verbalt och i skriftlig kommunikation.
Din profil
Din profil
Skallkrav:
– Gymnasial el-utbildning med minst 2 års erfarenhet inom el alt eftergymnasial el-utbildning exempelvis YH med inriktning elkraft.
– Körkort B
– Svenska i tal och skrift
– Engelska i tal och skrift
– Kunskaper i el-fördelning

Meriterande:
– UPS
– RKA “Reservkraft”
– Behörighet för el

När det kommer till personliga egenskaper är du noggrann och självgående, strukturerad, och har god administrativ förmåga. Du har förståelse för vad kunderna värdesätter och kvalitet och servicekänsla är självklarheter i ditt dagliga arbete. I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid social förmåga då arbetet oftast utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor.

Övrigt:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Om Coromatic

Coromatic är den ledande leverantören av lösningar för Critical Facilities, som exempelvis datacenter. Coromatic säkerställer att kundernas verksamhet fungerar utan avbrott genom att på ett energieffektivt sätt, säkra tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation. Företaget kan ta ett helhetsansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities. Kunder är datacenters, sjukhus, industrier, offentliga verksamheter och huvudkontor.

Coromatic har drygt 500 anställda i Norden och resten av världen och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Coromatic ägs av EQT tillsammans med medarbetarna.