Servicetekniker elkraft med placering i Bromma

Är du en hjälpsam person som gillar kundvård och problemlösning? Är du dessutom ansvarsfull och gillar att arbeta med driftsättning, felsökning, installation, service och underhåll? Coromatic i Stockholm söker nu en servicetekniker inom elkraft med start omgående. Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan redan i dag! Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Coromatic och Manpower. Du kommer att bli anställd hos Coromatic.

Vad kommer du att göra som Servicetekniker elkraft?
Du kommer främst säkerställa elförsörjningen till våra kunder genom att installera, driftsätta och utföra service i enlighet med kvalitetsinstruktioner. Det är ett stundtals utmanande jobb som sker i högt tempo och du jobbar tillsammans med ambitiösa, ansvarstagande, drivna och duktiga kollegor. Du arbetar både i Coromatics lokaler och ute hos våra kunder.

Du arbetar främst vardagar mellan 7:30 och 16:30. Resor med övernattning kan förekomma.

Du kommer bland annat att:
• genomföra installationer av elanläggningar hos kunder
• hantera ärenden inom akutservice
• driftsätta inom EI och UPS
• reparera felanmäld teknisk utrustning
• bidra till merförsäljning hos befintliga kunder
• utföra teknisk service ute hos företagets kunder
• identifiera möjliga tekniska förbättringsåtgärder

Vem är det vi söker?
Vi söker dig med ECY certifikat och fyra års erfarenhet av en liknande roll. Som person är du inkännande, hjälpsam och att du drivs av att få jobba med komplicerade och långsiktiga projekt. Du behöver dessutom vara ansvarsfull, lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt.

Vi söker dig som:
• har B-körkort
• innehar ECY-certifikat
• har goda kunskaper i svenska och engelska
• har arbetat med installation av tidigare
• har minst fyra års erfarenhet av rollen som elektriker
• är van vid att använda dator i ditt arbete

Vad kan Coromatic erbjuda dig?
På Coromatic är samtliga medarbetare betydelsefulla för att vi skall nå våra mål och driva verksamheten framåt. Ambitionen är att de som arbetar här hela tiden ska utvecklas och känna glädje och delaktighet i sitt arbete samt vidareutvecklas. Därför erbjuds det goda möjligheter att fördjupa sina kunskaper inom ett visst område hos oss. Coromatic erbjuder även subventionerad arbetstid vid röda dagar, halvdag före röd dag samt förkortad arbetstid under sommarperioden. Du kommer även att ta del av servicebil, kollektivavtal enligt unionen vilket bland annat innefattar tjänstepension, företagshälsovård, friskvårdsbidrag, hälsoförsäkring och mycket mer.
Sök tjänsten i dag!

Om Coromatic
Coromatic är den ledande leverantören av lösningar för Critical Facilities, som exempelvis datacenter. Coromatic säkerställer att kundernas verksamhet fungerar utan avbrott genom att på ett energieffektivt sätt, säkra tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation. Företaget kan ta ett helhetsansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities. Kunder är datacenters, sjukhus, industrier, offentliga verksamheter och huvudkontor.

Coromatic har drygt 500 anställda i Norden och resten av världen och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Coromatic ägs av EQT tillsammans med medarbetarna.