Senaste nyhetsbrevet med många kundcase ute

I vårt senaste nyhetsbrev kan du bland anat läsa om;

Reflektioner från vår VD Erik Bertman

Det pågår en intensiv debatt i media hur vi i Sverige kan öka vår konkurrenskraft genom att ligga i framkant med nya teknologier som maskininlärning, Artificiell Intelligens (AI) och robotisering som gör att vi kan skapa nya produkter och tjänster och samtidigt arbeta ännu mer effektivt.

Coromatic levererar livsviktig reservkraft till sjukhus i Göteborg

– Som fastighetsägare till en sjukhusfastighet är det helt avgörande att säkerställa en fungerande lösning för reservkraft då det är helt livsavgörande för verksamheten att ha tillgång till elektricitet, säger Jenny Bratberg, projektledare på Västfastigheter.

Arlanda Express säkrar signalsystemet med Coromatic

– Våra kunder är helt beroende av att vi på ett säkert sätt tar dem från Stockholms Central till Arlanda flygplats och tillbaka enligt den tidtabell vi har, och med 98,3 procents punktlighet är vi bäst i klassen, säger Joar Sandström, anläggningschef på Arlanda Express. Ibland sker det elavbrott som då får en stor påverkan på vår verksamhet och med den nya robusta lösningen från Coromatic skapar vi bättre förutsättningar att hålla tidtabellen, även vid eventuella elavbrott. Samtidigt höjer vi säkerheten för montörerna på banan.

… och mycket mer.